Στατικές φυλάξεις χώρων

Στατικές φυλάξεις

Στη ΦΥΛΑΞΟΝ SECURITY αναλαμβάνουμε στατικές φυλάξεις χώρων και πάσης φύσεως εκδηλώσεων.

Με τις στατικές φυλάξεις χώρων της ΦΥΛΑΞΟΝ SECURITY, απολαμβάνετε τη σιγουριά, την ασφάλεια και την υπεύθυνη φύλαξη του χώρου ενδιαφέροντος προλαμβάνοντας αναπάντεχα γεγονότα που πιθανόν συμβούν.

Η μόνιμη και στατική φύλαξη ενός χώρου αποτελεί ένα πολύτιμο και αποτελεσματικό μέρος της στρατηγικής πρόληψης του εγκλήματος και ασφάλειας. Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές, δεν είναι εύκολο να βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη ασφαλείας για στατική φύλαξη που να καλύπτει  για τις ανάγκες σας.

Πολλές επιχειρήσεις αποφασίζουν ορθά να ακολουθήσουν το δρόμο της παράδοσης των διατάξεων στατικής ασφάλειας σε μια επαγγελματική εταιρεία ασφάλειας όπως η ΦΥΛΑΞΟΝ SECURITY. Επιλέγουμε προσεκτικά άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό για να παρέχουμε τις υπηρεσίες στατικής φύλαξης χώρου. Πρόκειται για άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνει για να βοηθήσει στην προστασία του χώρου σας και της περιουσίας σας.

Όταν αναθέτετε σε μία εταιρία να χειριστεί τις απαιτήσεις σας για στατική φύλαξη ενός χώρου, θα αποκτήσετε πρόσβαση στην εμπειρία, τις γνώσεις και το εξειδικευμένο προσωπικό της, το οποίο μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε ανάγκη ασφαλείας προστατεύοντας τους ανθρώπους και τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Ειδικότερα, στη ΦΥΛΑΞΟΝ SECURITY αναλαμβάνουμε στατικές φυλάξεις χώρων όπως:

  • εργοστασίων
  • κατοικιών
  • αθλητικών εγκαταστάσεων
  • συνεδρίων
  • πολιτιστικών κέντρων
  • χώρων εκθέσεων
  • συναυλιών
  • εκκλησιαστικών χώρων
  • φωτοβολταϊκών πάρκων
  • κ.ά.

Η χρήση στατικών φρουρών ασφαλείας έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής προσιτότητας και της αποτελεσματικότητάς τους στην πρόληψη του εγκλήματος.

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και οργανισμοί βλέπουν τη στατική φύλαξη χώρου ως υπηρεσία ασφάλειας προστιθέμενης αξίας και επενδύουν σε ομάδες στατικής φύλαξης. Μια επιχείρηση χρειάζεται σταθερή προστασία ανά πάσα στιγμή, είτε είναι ανοιχτή σε ώρες λειτουργίας είτε κλειστή, μέρα ή νύχτα. Το μοντέλο στατικής φύλαξης έχει αποδειχθεί ότι είναι οικονομικά αποδοτικό ως στρατηγική πρόληψης απωλειών.

Οι στατικοί φύλακες προσφέρουν μια ανεκτίμητη υπηρεσία για την πρόληψη του εγκλήματος, τη μείωση του κόστους και των διαταραχών που σχετίζονται με το έγκλημα, μειώνοντας τα ασφάλιστρα ενώ ταυτόχρονα κάνουν το προσωπικό και τους επισκέπτες να αισθάνονται ασφαλείς και καθησυχασμένοι στις εγκαταστάσεις σας.

Scroll to Top