Σύστημα συναγερμού: Προσφορά

Ένα σύστημα συναγερμού, είναι μία διασύνδεση φυσικών ηλεκτρονικών εξαρτημάτων που όλα μαζί συνεργάζονται για την προστασία ενός χώρου. Συχνά, ένα σύστημα συναγερμού αποτελείται από τα αντικείμενα που επεξηγούνται παρακάτω.

Προσφορά συστήματος συναγερμού

1 κέντρο
1 πληκτρολόγιο
1 εσωτερικό ραντάρ
1 σειρήνα
μπαταρία
+ εγκατάσταση

από 390€

Ενδιαφέρεστε για την προσφορά;

ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη στο χώρο σας για μελέτη της εγκατάστασης

Αισθητήρας κίνησης συναγερμού

Αισθητήρας κίνησης

Οι αισθητήρες κίνησης τοποθετούνται στην κύρια είσοδο ή διάδρομο του χώρου και σε δωμάτια, ώστε να μπορούν να ανιχνεύουν κίνηση και να μας ειδοποιούν όταν το σύστημα συναγερμού μας είναι οπλισμένο.

Αισθητήρας επαφής συναγερμού

Αισθητήρας επαφής

Είναι γνωστοί και ως μαγνητικές επαφές, οι οποίες τοποθετούνται σε πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες. Το πλεονέκτημα με τις μαγνητικές επαφές είναι ότι με το που γίνεται η παραβίαση, προτού ακόμη εισέλθουν οι εισβολείς στο εσωτερικό του χώρου, ενεργοποιείται ο συναγερμός και ηχεί δυνατά η σειρήνα.

Ενδιαφέρεστε για  προσφορά;

ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη στο χώρο σας για μελέτη της εγκατάστασης

Αισθητήρας θραύσης γυαλιού συναγερμού

Αισθητήρας θραύσης γυαλιού

Μερικές φορές, αντί να ανοίγουν τα παράθυρα με τον παλιομοδίτικο παραδοσιακό τρόπο, οι εισβολείς απλώς τα σπάνε για να αποφύγουν την ενεργοποίηση των αισθητήρων εισόδου. Ωστόσο, ένας αισθητήρας θραύσης γυαλιού ανιχνεύει επίσης τον ήχο από το σπάσιμο του γυαλιού ώστε να μας ειδοποιήσει.

Σειρήνα συναγερμού

Σειρήνα

Σκοπός της σειρήνας είναι να πανικοβληθούν οι εισβολείς από το δυνατό συνεχόμενο ήχο κατά την ενεργοποίηση του συναγερμού.

Πληκτρολόγιο συναγερμού

Πληκτρολόγιο

Το πληκτρολόγιο τοποθετείται εσωτερικά της κύριας εισόδου του χώρου. Με τον προσωπικό σας κωδικό οπλίζεται και αφοπλίζεται το σύστημα συναγερμού. Η ΦΥΛΑΞΟΝ SECURITY διαθέτει πλούσια γκάμα πληκτρολογίων.

Ενδιαφέρεστε για  προσφορά;

ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη στο χώρο σας για μελέτη της εγκατάστασης

Μπρελόκ συναγερμού

Μπρελόκ

Έχετε μπουτόν – μπρελόκ για το όχημά σας, οπότε γιατί να μην έχετε μπουτόν και για το συναγερμό σας; Η ΦΥΛΑΞΟΝ SECURITY σας παρέχει αυτά τα μπουτόν ώστε να αφοπλίζετε και να οπλίζετε το σύστημα συναγερμού σας χωρίς να πλησιάζετε το πληκτρολόγιό σας. Είναι ιδανικό για όταν βρίσκεστε σε επάνω όροφο ή ακόμη και όταν πλησιάζετε την οικία εξωτερικά.

Κουμπί πανικού συναγερμού

Μπουτόν πανικού

Εάν κάτι πάει στραβά, το μπουτόν πανικού είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να ειδοποιηθεί άμεσα η εταιρία security ή οποία αντίστοιχα ενημερώνει το περιπολικό της και την αστυνομία. Τα μπουτόν πανικού μπορούμε να τα φέρουμε πάντα μαζί μας όπως για παράδειγμα στο μπρελόκ των κλειδιών μας.

Σταθμός βάσης συναγερμού

Κέντρο συναγερμού

Τα κέντρα συναγερμών συγχρονίζουν όλες τις συνδεδεμένες συσκευές μεταξύ τους ώστε να μπορούμε να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις σε περίπτωση ενεργοποίησης του συναγερμού. Είναι ο κεντρικός πίνακας ελέγχου του συναγερμού και συνήθως τοποθετείται σε σημεία μη προσβάσιμα για τους πιθανούς εισβολείς.

Ενδιαφέρεστε για  προσφορά;

ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη στο χώρο σας για μελέτη της εγκατάστασης

Αυτοκόλλητα πινακίδας και παραθύρων συναγερμού

Αυτοκόλλητα πινακίδας ή/και παραθύρων

Πολλά συστήματα ασφαλείας ή συναγερμού διαθέτουν επίσης σήματα αύλιου χώρου ή αυτοκόλλητα παραθύρων που επιτρέπουν να γίνει γνωστό ότι διαθέτουμε σύστημα συναγερμού. Συχνά, οι διαρρήκτες θα αποτραπούν αν δουν ένα σύστημα συναγερμού, οπότε είναι καλό να υπάρχουν αυτά τα σήματα.

Ανιχνευτής καπνού και CO συναγερμού

Ανιχνευτής καπνού

Συχνά, κάποια συστήματα συναγερμού διαθέτουν και ανιχνευτή καπνού. Με αυτούς τους ανιχνευτές ειδοποιούμαστε για καπνό στο χώρο με σκοπό να αποτρέψουμε μία πιθανή εκδήλωση πυρκαγιάς.

Η ΦΥΛΑΞΟΝ SECURITY διαθέτει από τα πιο αξιόπιστα συστήματα συναγερμού του εμπορίου σε προσιτές τιμές
για όλους τους πελάτες.

Ενδιαφέρεστε για  προσφορά;

ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη στο χώρο σας για μελέτη της εγκατάστασης

Η τεχνική υπηρεσία της ΦΥΛΑΞΟΝ SECURITY απαρτίζεται από εξουσιοδοτημένους εγκαταστάτες

Scroll to Top