Υπηρεσίες ασφαλείας

Εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας

Εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας

Η ΦΥΛΑΞΟΝ SECURITY έρχεται στον χώρο σας για μελέτη εγκατάστασης συναγερμού και καμερών. Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό, εγκαθιστά τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας του κόσμου.

Άμεση επέμβαση οχήματος

Άμεση επέμβαση οχήματος

Άμεση επέμβαση περιπολίας της ΦΥΛΑΞΟΝ SECURITY στον χώρο σας σε περίπτωση σήματος συναγερμού, με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο έλεγχο, με σκοπό την εξάλειψη οποίας ύποπτης κίνησης.

Στατικές
φυλάξεις

Στατικές φυλάξεις

Στατικές φυλάξεις εργοστασίων, κατοικιών, αθλητικών εγκαταστάσεων, συνεδρίων, πολιτιστικών κέντρων (χώρων εκθέσεων και συναυλιών), εκκλησιαστικών χώρων, φωτοβολταϊκών πάρκων κ.ά.

Φύλαξη
VIP

VIP υπηρεσίες

Η ΦΥΛΑΞΟΝ SECURITY καλύπτει την περιφρούρηση και τη συνοδεία κοινωνικών προσώπων (πολιτικών, καλλιτεχνών, τραγουδιστών, ομιλητών κ.λπ.), ανήλικων παιδιών, υπερήλικων και άλλων προσωπικοτήτων.

Φύλαξη γάμου

Παντρεύεστε;

Η ΦΥΛΑΞΟΝ SECURITY σας παρέχει έμπειρο φύλακα με σκοπό την διαφύλαξη της οικίας σας κατά την διάρκεια του γάμου.

Σε περίπτωση που ο φύλακας της υπηρεσίας διαπιστώσει την ύπαρξη κάποιου κλέφτη, ειδοποιεί αμέσως τον ιδιοκτήτη του σπιτιού αλλά και την αστυνομία.

Επιτήρηση
εκδηλώσεων

epitirisi-ekdiloseon-02
Η ΦΥΛΑΞΟΝ SECURITY, διαθέτει εξουσιοδοτημένους και με πιστοποίηση χειριστές drone, για την πανοραμική κάλυψη – επιτήρηση κάθε είδους εκδηλώσεων.

Φύλαξη εκκλησιαστικών εκδηλώσεων

fylaksi-ekklisiastikon-ekdiloseon-15
Η ΦΥΛΑΞΟΝ SECURΙTY αναλαμβάνει την συνοδεία Αγίων Ιερών λειψάνων κατά την μεταφορά τους καθώς επίσης και την φύλαξη τους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης της πανηγύρεως.

Σεμινάρια αυτοάμυνας
και πρώτων βοηθειών

seminaria-aytoamynas-kai-proton-voitheion-04
Η ΦΥΛΑΞΟΝ SECURΙTY διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα σεμινάρια αυτοάμυνας και πρώτων βοηθειών για όλους, με σκοπό τη γρήγορη εκμάθηση βασικών στοιχείων.
Scroll to Top